161FORUM.COM

查看: 12986|回復: 3

SSP基隆街256號金莎, 搞到慶蛤蛤 (GOLDSAND)

註冊會員

放假冇乜野做,想就搵條女發洩下,去基隆街256號金莎, 35D~加上5呎6身高長腿。正所謂食金華火腿不如食辣火長腿,就決定搵佢黎服侍我,已經係熟客仔,金莎係中女樣幾靚,遇到靚女+熟客仔, 大家感覺真係親切好多。

金莎線條玲瓏浮凸,非常誘人,滑溜皮膚,加埋白滑美腿,見到都鳩硬,幫我寬衣解帶後就去沖涼,隻手從來無離開過我細佬,未除曬已經硬曬,同我沖洗乾淨係我身上奶來奶去好好feel,條舌頭又幾靈活喔,好似裝左摩打,水中簫,把口好似水喉一樣識得灌水架,蕭得認真,口技出色,簫緊時我細佬即時硬無可硬......番上床到一邊漫遊一邊望住我個感覺好淫蕩,對手就係我個身遊上遊落,條脷打哂轉咁錫暈我全身,佢吹功好了得,環保人士,睇住佢個嘴含住條腸,有深喉,一路吹時一路奶袋底,好似AV咁,真係好正,加上淫蕩眼神挑逗,仲叫淫聲發出,聽到火爆,爽到打震!上套,先來個女上,全程真水,UN得幾落力,下下都好正,成個人趴落我身再一邊車一邊騎,細佬差D比佢騎爆,男上隨著濕滑隧道,一路頂直到花心,叫淫聲吸引住小弟條神經線,淨係聽佢把聲都已經好難頂得順,不停換姿勢,最後快速加插,射精出野,去沖個事後涼,著好衫俾錢閃人!http://161sex.com/biz.php?view=11869

==========

回復

新手上路

agree... 食技術既囡。
回復 支持 反對

新手上路

寫得咁精彩,真係要上去執番劑,睇下流定堅!!!
回復 支持 反對

註冊會員

師兄, 試左Q末?? 有冇老點你先~
回復 支持 反對