161FORUM.COM

查看: 24210|回復: 6

嬌嬌~正斗真波,環保深喉簫, 愈戰愈勇..... 你明嘅 !!(KIUKIU)

註冊會員

[url=http://161sex.com/biz.php?view=13827][/url]
芳名  :  嬌嬌
樣貌  :  大眼囡囡,少肥, 有性格個隻
身材  :  豐滿型,木瓜靚波,重係真波 pink lin ,皮膚白滑,加埋彈手奶杯,見到都鳩硬,肥厚肉鮑魚,緊窄陰唇, 鯉魚咀
技術  :  夠熟練,夠落力,而且好有誠意做好每一part,水蕭, BM,含撚,環保食蕉,邊插邊摷最有情人feel,令我諗起女朋友...
服務  :  前後待浴, 水中有蕭, 完全溫柔女情人feel
-------------------------------------------------------------------------------
過程  :
上網search,見到此女,brother暗示愈戰愈勇..... 你明嘅 !!
有奶車頭燈,吸引左上去,先調下情,再沖涼, 水中簫,有BM,我先訓低比佢嘆我,用2個大肉球車上車落,鍚全身,環保吹,食荔枝,脷頭勁磨龜頭 ,佢一邊慢慢含大鵰,我係另一邊捽佢妹妹,見到妹妹起晒水,上套一入,D水滑到幾乎撻Q入唔到,用力見佢眉頭大皺,再用力隊入,佢叫我輕力溫柔d,唔好整痛佢,抽插個洞幾野水重多,就開始un 得舒服了,再上床抱住un,再反轉推車,呻吟叫聲中出野,呀...........少少肥D女,只蟹有少少肉,肉地比較厚身,唔會骨慘慘,扑起上黎, 會較為軟熟,不過重未完 feel (0.00) 到佢使出鯉魚吸水絕招,小妹妹夾住我係咁一收一放,細佬真係好舒服,等細佬俾佢吸左一陣,軟左先至拉出黎。訓低休息,佢過嚟攬住我恰左陣先一齊沖涼....
總結: 小肥, 招呼OK, 愈戰愈勇..... 你明嘅 !!   ~上唔上得過:有招呼者必上~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
回復

新手上路

無左ling, 可否pm
回復 支持 1 反對 0

新手上路

此女可環保,中到尾

回復 支持 反對

新手上路

正......謝謝分享

回復 支持 反對

新手上路

QQ
此女还在吗??
http://161sex.com/biz.php?view=13827

回復 支持 反對

註冊會員

D 條女熟左點玩都得,吹都你硬一硬就插入去玩到中出,出完再吹硬你再插,玩到你射清光,如果夠子彈真係好好玩
回復 支持 反對

新手上路

之前係鳳鳴都玩到射左成個下晝 好難忘
回復 支持 反對