161FORUM.COM

查看: 23674|回復: 3

決定唔上套同金沙大玩69深喉口爆吞精(GOLDSAND)

註冊會員

差唔多足足二年既疫情, 真係好少去扑野, 硬唔到...... 唯有靠條女吹爆........「深喉, 口爆」......但真係未試過邊條女特別勁.......直至去到搵金沙........

金沙佢勁大波,超深溝,水乳交融,有打尿震嘅feel,令我快感不斷飆升!!! 要食深喉, 口爆, 好服務又好技術嘅囡囡 -- 見到金沙勁大波,最吸引是一條深溝,樣比我想像中靚,風騷熱情,笑容好甜,開門見到好姣,即入,金沙好溫柔而帶點淫,屁股好凸好圓,大家都有傾有講,幫我除衫齊齊去沖涼,自動波夾腸仔,好有技巧,水乳交融,水中簫,三淺一深一啜到底成碌野吞哂入去覺得入左個喉嚨入面,細佬馬上勁舉旗,浴室玩到幾乎唔記得要上床,淨玩水簫已經留連忘返。

我先訓低比佢嘆我,抹身上床後, 就開始同我全身又鍚又舐, 最後去到個春袋同只雙蛋, 個時支野已經濕晒.........
金沙2個肉球車上車落,鍚全身,環保吹,食荔枝,脷頭勁磨龜頭 ,佢一邊慢慢含大鵰,我係另一邊捽佢妹妹,見到妹妹起晒水,用條俐係龜頭上打轉, 之後又吸啜, 時大力時細力, 個種感覺係從來未試過.......

上床摷來摷去,囡囡真係夠淫夠放,錫耳錫lin,慢慢游落小弟弟,有舐袋啜旦,環保吹,一流享受,吹奏用心且極淫蕩,吹奏能力幾強,好啜得下,舒服得來好似d打尿震嘅feel,正到無得頂,食下36D大波波餅,捽下碟已經好濕...
決定唔上套, 一於玩69, 肉摶埋牙天然泉水,狂吸,正,佢開始深喉功…..望住我嘅眼神,絕對係淫賤挑逗嗰隻,快感自然會不斷飆升,佢大口大口吞我支野, 成支炮塞哂入口, 三淺一深, fling, 又旋轉, 又出又入, 360度旋轉摩打痢, 180度左右吞吐….. D定力都會10俾佢KO
口水, 汗水, 鳩汁, 白鳩槳…全部噴哂落佢個口入面……最L抵死係金沙含住唔放, 射左野仲再吹……啜…………唉哎………. 「stop」……頂唔順啦。。

總結:咁好深喉, 口爆服務,物超所值,巴打門值得一試。下次, 一定要食炒蟹 。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
回復

註冊會員

回復 支持 反對

註冊會員

Go go go.
回復 支持 反對

中級會員

勁勁勁抽
回復