161FORUM.COM

查看: 13935|回復: 8

上海射射濃~溏溏(TONGTONG)洞窄收陰机

新手上路

洞窄收陰机,吸水鯉魚西
深喉品簫,環保口爆。
$300(全套)
$400(全套+環保吹蕭口爆)
$面議(過夜)
**其他服務面議**

睇到有關於溏溏嘅ad好耐,想揾佢,唔係佢爆鐘,就係自己唔得閒,卒之尋日可以入到閘啦!
溏溏笑臉迎人,睇樣啱咀形,入閘,真人我覺得唔差 ,膚色白,未除衫褲已經主動攪氣氛,隔着褲已挑逗我老二,攪到我都好難頂,跟住除衫沖涼,睇唔出佢對波原來都幾正,而且又挺,加上羅有又正,推車一流,冲完涼,正式開始,先黎一個全身body,佢對波響我身上漫遊一輪,好enjoy ;
吹奏,環保吹感覺一流 ,重kiss埋啷啷, 見佢咁勤力我都唔偷懶,一楊指發功 ,佢話:不要用手嘛!你親他! 唔係話要我食撻,唔好攪!不過我摸到佢有水出 唔係ky。一線靚鮑,忍唔住,鍚左落去,帶套,先黎堆下車先,真係好爽,然後我叫佢坐上黎,佢響上面一路搖我一路楂住佢對波,叫聲又淫,最後男上,W腳盡量比我插入,我一路加速,吊到溏溏双眼反白,佢開始高潮, 一路收陰....真係好有feel,唔使一陣就攪惦KO左我。

===================

回復

新手上路

佢未生過BB,所以只蟹仲係好窄好緊,上過既巴打都知
佢騎術一流, 擺動蛇腰瘋狂上下un, 仙人洞又窄又濕, 夾住細佬好鬼正, 男女都好有feel, 我幫手大力頂, 爽到佢淫聲大叫, 表情又夠投入肉緊, 不斷換姿勢; 屌到佢高潮迭起西水長流, 最後一字馬, 屌到佢欲生欲死爆, 真係好過引~~~
回復 支持 反對

新手上路

溏溏雖然係中女, $300以經可以玩足全套,不過...
我俾佢吹奏,吹足半粒鐘, 最後冇得插就爆左......
佢個咀好勁, 真係吹到滴水不漏,殊殊聲....
真係從未試過咁肯吹, 又吹得咁好既女.....
如果未試過,一定要俾佢吹~~~~
回復 支持 反對

新手上路

係年紀大左D, 但佢未生過BB,所以只蟹仲係好窄好緊,上過既巴打都知
佢騎術一流, 擺動蛇腰瘋狂上下un, 仙人洞又窄又濕, 夾住細佬好鬼正, 男女都好有feel, 我幫手大力頂, 爽到佢淫聲大叫, 表情又夠投入肉緊, 不斷換姿勢; 屌到佢高潮迭起西水長流, 最後一字馬, 屌到佢欲生欲死爆, 真係好過引~~~
回復 支持 反對

新手上路

同意樓主, 年紀係中女啦, 不過, 我都係中男,所以都ok....至在插佢只蟹...哈.....真係好緊, 同D 17-18 o靚妹差唔多.....可能係天生卦。
回復 支持 反對

新手上路

報告:
再次找溏溏 ,她脫衣每一動作,姿態撩人,令我心動。大家肉帛相見,她的玉手,拖著我的玉簫到浴室,引發睡夢中的簫小小昂然挺立,急切期待鴛鴦浴,享受銷魂的環保吹,TONG TONG善解人意,當快要發炮的一刻,她說不要浪費彈藥,上床更好玩. 果然,我享受到前所未試過的雙奶煎香腸,煎到香腸猛滲油,此刻,我引不住了,發炮前我要改口味,來一客鮮鮑燉香腸。嘩,真係超爽,溏溏的燉盅,與衆不同,香腸同鮮鮑,越燉越高漲,好味靚湯不斷滾瀉出了燉盅邊,溏溏也大叫,啊!呀!啊!呀!好斯,好食,唔好停,我來呀!她那饑喝的表情,加速腸仔溫度上升,頓時,腸仔已頂唔順,腸汁滾滾而出, 快感亦隨之而來!總結今次的歡聚,嘆到好波,靚股,靚鮑,一流手技,床技,不枉此行。

回復 支持 反對

註冊會員

同意樓主, 年紀係中女啦, 不過, 我都係中男,所以都ok....至在插佢只蟹...哈.....真係好緊, 同D 17-18 o靚妹差唔多.....可能係天生卦。
回復 支持 反對

新手上路

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 支持 反對

註冊會員

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 支持 反對