161FORUM.COM

標題: SSP基隆街256號金莎, 尋日約左佢去口爆 (GOLDSAND) [打印本頁]

作者: 老米    時間: 2015-5-30 11:01
標題: SSP基隆街256號金莎, 尋日約左佢去口爆 (GOLDSAND)
尋日早午冇咩好做,無無聊聊,但又鳩痕喎...
見到思思張相都OK喎..

就一於食佢啦,打去約好時間,上房見到真人..同AD約8成左右...
不過真人好笑容,態度亦都唔錯,入閘之後主動待侯我去沖涼....係浴室做波波BM,用挑逗眼神望住我做水蕭..有幫我食旦.幾舒服.

到床上先同我做全身漫遊, 係我耳仔吹氣, 接住錫頸, 啜我兩粒提子...
又係我身上游走一番...真係幾舒服.. 接住同我吹,高級環保吹,基於係床上零阻隔.吹得好撤底.食旦旦, 蕭棍被思思舐到暈....與此同時,我係咁係佢身上亂摸. ..又白又滑...唔錯!!
吹到咁上下,頂唔順, 爆左俾詎...
事後幫我清潔, 攬住我同我談心.成個過程都幾好FEEL~
recommend to brothers who LIKE Mouth Cum ~
作者: PenisKing    時間: 2015-6-10 15:16
i like mouth cum
作者: PenisKing    時間: 2015-11-6 12:45
佢D深喉,好勁秋, 我碌野插入哂個口, 當只西咁插......插左成50下, 射埋。環保射入口。
作者: romeo3618    時間: 2015-11-8 11:32
有前有後,皮膚滑滑,好正
作者: Howardwaiip    時間: 2015-11-9 12:14
Deep throat
作者: Cotack    時間: 2015-11-12 00:43
身材高眺,一定好好
作者: NoLegBird    時間: 2015-11-16 08:03
請問師兄有無Link,想去試下。思思是不是金莎?
作者: 東方紅    時間: 2016-5-18 16:01
一於爆佢。

歡迎光臨 161FORUM.COM (http://bbs.161forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.1