161FORUM.COM

標題: 天仙局 南昌街69號 一樓 A室 [打印本頁]

作者: 阿里哥哥    時間: 2015-5-13 15:36
標題: 天仙局 南昌街69號 一樓 A室
入去之前話收200咁入到去自己沖涼之後個阿姐就幫我落油打飛機我都覺得唔對路

我話唔做架,佢話得啦,等陣

跟住佢叫多個入來話玩3p,加100,我話是但啦
但係個阿姐就走左得番個新入來同我打飛機我都再問唔做?之後佢夾梗幫我打再
出來最後話收我三百,前後十分鐘都無唉唔想同佢嘈,俾左錢走算
兄弟們小心,我跌錢算,希望無下個受害者

======

君君媽 (偷食熟女,熱情服務)

======

年幾前去過睇 ad 好似好正. 淨底衫褲. 點知去到成個賓賓咁. 即時 back list .

======

我試左啦, 入去又話搵多條女同你玩, 好在我都知呢d都係用咁既手段, 所以上樓前收埋多餘錢, 剩係放250蚊入閘, 到時打開銀包俾佢睇, 跟住問佢如果唔做就走囉, 咁佢地就會250都殺, 仲要吊埋添,上次個個話冇得吊, 仲要帶套打機, 我啋佢都傻,帶左套之後, 打得幾下我就一野拉佢條褲落泥, 一鳩吊入去, 幾有強姦感.

========

發表於: 星期四 04月16日 11:02 am    文章主題:   

--------------------------------------------------------------------------------

oscartsui 寫到:
我試左啦, 入去又話搵多條女同你玩, 好在我都知呢d都係用咁既手段, 所以上樓前收埋多餘錢, 剩係放250蚊入閘, 到時打開銀包俾佢睇, 跟住問佢如果唔做就走囉, 咁佢地就會250都殺, 仲要吊埋添,上次個個話冇得吊, 仲要帶套打機, 我啋佢都傻,帶左套之後, 打得幾下我就一野拉佢條褲落泥, 一鳩吊入去, 幾有強姦感.

咁益佢? 收番佢$$$  

作者: 斯巴達    時間: 2015-9-17 22:36
條女係咩款??
作者: coldking    時間: 2015-9-18 21:31
C 兄做得好
作者: carcar88    時間: 2015-9-20 03:14
Thanks tip ching
作者: lun2046    時間: 2016-7-27 04:04
好有強姦feel…

歡迎光臨 161FORUM.COM (http://bbs.161forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.1